здравейте,дали но някои им се е случвало дисплея им да мигне (да стане черен)за части от секундата.когато ми се случи за пръв път,си помислих,че ми се е сторило и не му обърнах внимание.може и да е мигал и друг път,но да не съм гледал към него.
Известие
Collapse
No announcement yet.
дисплей-проблем?
Collapse
X
-
Ако говориме за дисплея на централната конзола, по принцип имаш едно копче dark което като го натиснеш и става черен екрана, може то да ти прави проблем.Алфа 166, 2.0 ТС 2001год.
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
-
да,знам за това копче и от като видях"мигването" го ползвам,но преди това-не.дали може да е от дългата експлоатация-4 часа без да спирам,а и дисплея беше леко топъл.когато се прибирах от европа,съм карал над 24часа без да почивам,но несъм забелязал"мигването".ALFA ROMEO 166 2.0 T.Spark
Comment
-
Да не му е намален от някъде контраста.. щом иначе си работи и си го виждаш вечер! Като слезна към колата ще го почовъркам и щи кажа дали тва е проблемаlandikar
Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Comment
-
Мигането е от навигацията... аз нямам навигация и не ми мига..sigpic We Dont Drive FasT,We JusT Fly Slowly ! ! !http://www.metacafe.com/watch/1027834
ex Alfa 166 2.0 T.Spark ex Alfa 156 2.0 T.Spark, ex Alfa 156 1.8TS Ауди А4 Авант ТДИ, BMW 7, Ауди А6 Т и др
Comment
-
Колегата аМоНиаК е прав мигането е от навигацията аз имам пълно оборудване за навигацията но нямам диск за България и не я ползвам....Навигацията си зарежда автоматично до едно време и после почва пак от начало...Когато започне от начало се получава това мигване....Не е фатално дразнещо е....Alfa Romeo 166 2.4 JTD Progression
Comment
-
Първоначално публикувано от Огнян АндреевКолеги маи не се разбрахме, моята 166ца няма навигация и не миг а екрана свети много слабо, иначе всичко друго функционирал
Comment
-
Първоначално публикувано от YAESUПървоначално публикувано от Огнян АндреевКолеги маи не се разбрахме, моята 166ца няма навигация и не миг а екрана свети много слабо, иначе всичко друго функциониралДано се оправи , а при мен има едно леко примигване само когато е на габарити , но то не е да става черно , а просто по-слабо - по-силно - по-слабо - по-силно ...
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от Svetliи аз имам проблем с дисплея след дълго каране и много дупки. започва да препере и след известно време става черен екран. на другия ден му нямя нищо. искам помощ. имам 166 2,4 JTD 99год
Нищо не може да се направи, трябва нов или употребяван.
Случило се е на предишния собственик на моята, купил е цял ICS от морга и сега си го имам (без дисплея де) за резервни части.
Comment
Comment